Snö!

Så har den första snön fallit och bra är det. Det luktar.. jul.. på något sätt, men samtidigt är jag lite glad över snön som faller.  Om den inte ligger kvar är det ett ypperligt tillfälle att se över barnens vinterkläder innan det är skarpt läge om man så säger.

Vitt vitt och vackert ute. Barnen har gjort snögubbar och snökojor och även om det var något svårt att ta sig till och från små vänner idag så har leken i snön gett ny energi. Det ÄR verkligen härligt med årstider och det är väl charmen med Sverige på något vis. Hösten är fantastisk och jag är så tacksam över den otroligt vackra höst vi fått ha, våren med sin skira grönska ger energi och sol i sinne, sommarens värme värmer långt in på hösten och vinterns lek i snö och modd gör livet glatt. Vägarna också tyvärr, men man kan inte få allt HAHA.

Vi njuter för fulla muggar av lov och ledighet. Böcker läses, schackturneringar kommer och går och vännerna förgyller tillvaron både för liten och stor. Livet är gott.

Tids nog är det måndag och med det ett gäng härliga elever att möta igen. Lite funderingar kring roliga saker att göra och nödvändiga saker att ta tag i har funnits i hjärnan och jag klurar på en del finurligheter att ta tag i fram till jul. Me like!

Annonser
Categories: tankar | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: