Läge för fredag?

Ja det är det verkligen. Läge för fredag alltså. Veckorna springer iväg och förra söndagen tände vi första ljuset i advensljushögen. Jag säger hög för det är vad det blev det här året. Till skillnad från andra har jag inte hunnit att pyssla till det ordentligt och vår vanliga adventsljusstake fick ta lite julledigt. HAHA på den. wp-1480656434057.jpg

Igår öppnade vi första luckan i kalendern och det är nedräkning inför betygsättning, julledigt och skinkätning. Galet så fort ett år går när man ser tillbaka. Ett år sedan första träffen på vårdcentralen, en termin på HP och snart jul igen. Mycket jul blir det.

Annars är det lugnt. Så lugnt det nu kan vara i december. 😉 Både vi lärarfolk och eleverna försöker febrilt att hinna med det sista som ska vara klart, rättat, inlämnat och färdigt tills betygen ska definitivmarkeras nästa vecka och det är inte utan den där vanliga stressen kan jag meddela. Konstigt att det alltid blir så.. Högar av saker, massor av prov och too much to do. Vi borde se över det där. Allvarligt.

Morgonstund har guld i mun säger man och det är väl lite så även om min hönökaka inte är gyllene. Nu är kaffet iaf uppdrucket och det är dags att väcka kidsen. Idag blir det antingen städ och rättning eller så blir det städ och lunch med gammal kollega. Vi får väl se vad som händer.

Tjoflöjt!

Annonser
Categories: tankar | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: